Lidt om, hvad jeg har på pindene og hvordan det skrider frem.

28-12-2018

Så lykkedes det at få regnet mig frem til en opskrift på babyanorakken.

Den er strikket topdown og kan således prøves undervejs (hvis ellers modtageren er samarbejdsvillig 😉 ).

Den strikkes i Drops Air eller tilsvarende blødt garn, så den bliver perfekt til middagsluren eller under regntøjet og vindjakken. 

Find opskriften i webshoppen og god fornøjelse.

28-12-2018

Jeg har en kollega, der skal på barsel lige om lidt.

Hun skal selvfølgelig have en gave til baby og jeg har fået strikket en sød anorak med hætte til hende. Faktisk synes jeg, at den blev så vellykket, at jeg må dele den med andre. Så nu tegner, regner, strikker og skriver jeg på livet løs og forhåbentlig ender det med at lykkes at fremstille noget brugbart.

28-12-2018

Da jeg bestilte garn fra Garnudslag for et stykke tid siden, fik jeg desværre leveret to forskellige indfarvninger. Heldigvis var servicen helt i top og jeg fik prompte nyt garn tilsendt uden ekstra beregning. Desuden var vedlagt en lille garnblomst med 6 bittesmå nøgler højlandsuld i skalaen fra sort til hvid.

Efter lang tids hovedbrud og mange tegninger, nåede jeg frem til denne hue - der var præcis garn til den og den er dejlig tynd, blød og varm. Og så passer den til mine fine skindhandsker, købt på marked i Berlin.

Jeg har skrevet en opskrift, som nu ligger i webshoppen: "På alle tangenter".

05-06-2017

Sidste opskrift fra "gryden" - den skal lige simre færdig, så kommer den i flere størrelser.
Denne her er strikket i dobbelt Coast - det var det, jeg lige havde på lager.

08-10-2016

Iiih altså! Så får man da sådan en glad smag i munden, når man ser det her. Det er næsten 50 gange om dagen! Tak til alle jer, der har klikket.